SA-MP NOT WORKING

Help with game problems not related to CnR.
Post Reply
6t6
Officer In Training
Posts: 18
Joined: Sat Jan 19, 2019 4:40 pm

SA-MP NOT WORKING

Post by 6t6 »

SA-MP starts, I double click to connect then the SA-MP and Rockstar screen appear, its loads then it crashes:

SA-MP 0.3.7-R4
Exception At Address: 0x0040FB80
Base: 0x04840000

Registers:
EAX: 0x0BFF05E0 EBX: 0x0BFEE598 ECX: 0x00000000 EDX: 0x00000000
ESI: 0x04A0DFF0 EDI: 0x0BFEE598 EBP: 0x00000118 ESP: 0x0177FC78
EFLAGS: 0x00010202
s1MpLe
Officer
Posts: 133
Joined: Thu Dec 26, 2019 4:39 am
Personal Saying: Visit Maldives
Location: Maldives

Re: SA-MP NOT WORKING

Post by s1MpLe »

Similar thing happened to me recently. Mine was working fine until I randomly crashed in-game. After that everytime I clicked connect, the game would start and crash. I found this video while searching for a solution and the first method fixed the problem for me. However I cannot guarantee that the first method will also work for you so I recommend trying all starting from the first. Do each method and check if your samp works. If not proceed to the other one.

Image
6t6
Officer In Training
Posts: 18
Joined: Sat Jan 19, 2019 4:40 pm

Re: SA-MP NOT WORKING

Post by 6t6 »

It works with method 4 or something, I was too lazy to follow method 1,2,3 because it needed pc restart.

Fix:
:!:
Go to program files(x86) -> Rockstar Games -> San Andreas -> samp -> left click on samp then right click on samp -> properties -> compatibilty -> Run Compatibilty Windows 98/ Windows ME -> save and exit -> right click on samp -> run as administrator.
:!:
Thank you s1Mple +rep ! :D
Post Reply