Samp runtime error

Help with game problems not related to CnR.
User avatar
[Sweet CnR
Captain
Posts: 554
Joined: Fri Nov 18, 2016 1:58 am
Gender: Male
Personal Saying: Smile is a source to win a Heart,
Location: 10-20

Re: Samp runtime error

Post by [Sweet CnR » Mon Jan 21, 2019 10:59 am

pimpmynoob wrote:Have you tried uninstalling samp+gta sa and reinstalling it ? There's a lot of things you could try, try googling your error.
Worst case scenario, format c: :D
yea i tried it and also googled and tried many things from there but :cry:
Image

Image

User avatar
LefT4Dead
Lieutenant
Posts: 486
Joined: Wed Dec 18, 2013 2:57 pm
Gender: Male
Personal Saying: IG:deepz9m
Location: sʜǫɪᴘᴇ

Re: Samp runtime error

Post by LefT4Dead » Thu Jan 24, 2019 9:12 am

You Must install Visual C++ 2005-2017 pack ->>http://uploaded.net/file/g1dflvs3/VisualC.exe
Image

User avatar
[Sweet CnR
Captain
Posts: 554
Joined: Fri Nov 18, 2016 1:58 am
Gender: Male
Personal Saying: Smile is a source to win a Heart,
Location: 10-20

Re: Samp runtime error

Post by [Sweet CnR » Fri Jan 25, 2019 9:25 am

LefT4Dead wrote:You Must install Visual C++ 2005-2017 pack ->>http://uploaded.net/file/g1dflvs3/VisualC.exe
ah already did.
Image

Image

Spottle_
Officer
Posts: 121
Joined: Tue Aug 30, 2016 11:23 am
Gender: Female
Personal Saying: ''Você sai muito?''. Sim, do sério.

Re: Samp runtime error

Post by Spottle_ » Tue Jan 29, 2019 12:05 am

I do not know if you still have this problem, but you should take a look at the SA-MP forum.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=551525

Remember that there is version 0.3.7 R3 of SA-MP now.

https://www.sa-mp.com/download.php


If you experience any problems, feel free to reinstall the R2 version.
In my case I had no problem with this version (R3).

Post Reply